Unexplained Infertility

Increase Sperm Count And Improve Fertility In Men And Women

male sexual enhancement, male fertility supplement, increase sperm count, low sperm count, fertility supplement for menBenefits of Baby Capsule

  • Powerful male sexual enhancement supplement
  • Increase sperm count and male fertility
  • Increase sperm count and female fertility
  • Helps achieve rock hard erections
  • Stops premature ejaculation
  • Increases male stamina and endurance
  • Increases male libido and lovemaking performance
  • All-natural non prescription formula

INFERTILITY Infertility may be said to be “unexplained” in cases where the women is ovulating regularly, has open fallopian tubes with no adhesion or endometriosis. The man has normal sperm production and the post coital test is positive. Intercourse must take place frequently, particularly around the time of ovulation, and the couple must have been trying to conceive for at least one year. About 10% of all infertile couples have unexplained infertility. Unexplained infertility simply means the doctors do not know why the couple is infertile it is a confession of medical ignorance.

Some possible causes of unexplained infertility are mentioned below :-

1. Fallopian tube abnormalities
2. Abnormal eggs
3. Trapped eggs
4. Lu-tel phase abnormalities
5. Immunological factors
6. Infections
7. Inability of sperm to penetrate eggs
8. Psychological factors

BABY Herbal Capsules start increasing sperm count within 45 days.

It is concluded from many studies that each succeeding generation of human species is born with diminished physical and mental strengths compared to their ancestors. Among others, the main reason is the characteristic of genes acquired in heredity. The genes are basically transmitted only through sperm, so the quality of sperm is very important in this factor.

With BABY Herbal Capsules, reverses the diminution in physical and mental strengths to ensure strong and healthy generations.Male infertility is a broad and complex subject, this information is intended for only a very general introduction of a very common concern like low sperm count, low motility, weak sperm and abnormal shapes of sperms – for which BABY Herbal Capsules gives very best results.

Medical Doctors, typically resistant to herbal and naturopathic healing, now endorse this natural formula for Childlessness ,Infertility ,Azoospermia ,Ovalution.

The main herbal combinations used in Baby Herbal Capsule are:

Asparagus Adscendens
125 mg
Centella Asiatica
125 mg
Withania Somnifera
100 mg
Tribulus Terristis
75 mg
Sida Cordifolia
50 mg
Nigella Sativa
25 mg

All these herbs used in Baby Herbal Capsule are collected from various countries around the world.

How does Baby Herbal Capsule work?

This precise blending of herbs forms a powerfully effective combination guaranteed to stimulate sperms activity, maintain a firm erection and increase sexual pleasure. While the benefits of all of these ingredients have been known for centuries, it’s important to know that clinical studies have backed up these benefits.


Questions & Answers About BABY Herbal Capsule

(1) Is infertility hereditary ?
ANS- In your mother, grandmother or sister has experienced difficulty in becoming pregnant, this does not necessarily mean you will face the same problem! Most infertility problems are not hereditary.

(2) Does a retroverted (“tipped”) uterus causes infertility because the semen can not swim into the cervix?
ANS- About one in five women will have a retroverted uterus. If the uterus is freely mobile, this is normal and is not causes of infertility. Such a condition is not an indication for surgery.

(3) Does stress cause infertility?
ANS- There is no evidence that stress causes infertility. Remember all infertile patients are under stress, it’s not stress, which causes infertility, it’s the infertility, which causes the stress.

(4) I have never had symptoms of a pelvic infection, so I can’t have blocked tubes?
ANS- Many pelvic infections do not cause any symptoms at all, but can nevertheless cause severe damage, which is sometimes irreversible, to the fallopian tubes.

(5) “My gynecologist has carried out an internal examination and said that I am normal; therefor, I should have no problem getting pregnant”?
ANS- A routine gynecological examination does not provide information about possible problems, which can cause infertility.

(6) Should we be having intercourse everyday to have pregnancy?
ANS-Sperm remains alive and active in cervical mucus for 48-72 hours following sexual intercourse; therefore, it isn’t necessary to plan your love making on a rigid schedule. Although having sexual intercourse near the time of ovulation is important, no single day is critical. So, do not be concerned if intercourse is not possible or practical on the day of ovulation.

(7) Can blood group “incompatibility ” between husband & wife cause infertility?
ANS-There is no relation between blood groups and fertility.

(8) How Much Does It Cost?

A: Baby Herbal Capsule is surprisingly inexpensive for all you get. You might expect this amazing product with all these herbs to cost Rs. 5300/- ($106USD) per 60 capsule. One Month Supply.
(9) What Type Of Guarantee Do I Get?
A: Your satisfaction is guaranteed or your money back. We built our business by offering excellent products to happy customers who order from us again and again — customers who feel good about referring their friends to us.

(10)- Is Baby Herbal Capsule effective for every one?
A- A product of Hashmi Ayurvedic Cures, this capsule has proved effective on all of age from 18 to 70 years. This capsule has proved to be a boon for all till date. Satisfaction Guarantee.

Free Shipping, anywhere in India. We strongly recommend you to order through VPP for confidential delivery.


Choose Your Package