Childlessness is a medical problem

Childlessness is a medical problem that involves both the couples and both of them remain involved even if only one-person need medical treatment

18.5% of the ever-married women in India are childless. In the younger age groups a large percentage of women are childless, but the percentage drops rapidly and stabilizes at a lower level above age 35. Rural and urban areas show similar age patterns, with rural areas having a slightly higher percentage at the beginning of the childbearing period. The higher percentage of childless women in younger ages is due primarily to shorter exposure to risk of pregnancy and most likely also in part to adolescent subfecundity. The age groups that are unlikely to be affected by these factors were examined further.

infertility treatment, male infertility, infertility women, infertile, infertility clinics, infertility clinic, infertility treatments, female infertility, pregnancy infertility, infertility symptoms, infertility doctor, infertility, infertility center, infertility cost, pcos infertility, infertility information, infertility help
  • Increases Sperm Count.
  • Enhances Sperm motility.
  • Increases sexual desire.
  • Enhances the chances of pregnancy
  • Increase the chances of conception
  • Regulate imbalances of your hormones to help you conceive.
  • Improves Sperm Morphology (prevents DNA damage to sperms).
  • start increasing sperm count within 45 days.
  • Useful to effectively increasing your chance of having a child in a healthy and safe way.

All these herbs used in Baby Herbal Capsule are collected from various countries around the world.

Asparagus Adscendens
125 mg
Centella Asiatica
125 mg
Withania Somnifera
100 mg
Tribulus Terristis
75 mg
Sida Cordifolia
50 mg
Nigella Sativa
25 mg

This precise blending of herbs forms a powerfully effective combination guaranteed to stimulate sperms activity, maintain a firm erection and increase sexual pleasure. While the benefits of all of these ingredients have been known for centuries, it’s important to know that clinical studies have backed up these benefits.

(1) Is infertility hereditary ?
ANS- In your mother, grandmother or sister has experienced difficulty in becoming pregnant, this does not necessarily mean you will face the same problem! Most infertility problems are not hereditary.

(2) Does a retroverted (“tipped”) uterus causes infertility because the semen can not swim into the cervix?
ANS- About one in five women will have a retroverted uterus. If the uterus is freely mobile, this is normal and is not causes of infertility. Such a condition is not an indication for surgery.

(3) Does stress cause infertility?
ANS- There is no evidence that stress causes infertility. Remember all infertile patients are under stress, it’s not stress, which causes infertility, it’s the infertility, which causes the stress.

(4) I have never had symptoms of a pelvic infection, so I can’t have blocked tubes?
ANS- Many pelvic infections do not cause any symptoms at all, but can nevertheless cause severe damage, which is sometimes irreversible, to the fallopian tubes.

(5) “My gynecologist has carried out an internal examination and said that I am normal; therefor, I should have no problem getting pregnant”?
ANS- A routine gynecological examination does not provide information about possible problems, which can cause infertility.

(6) Should we be having intercourse everyday to have pregnancy?
ANS-Sperm remains alive and active in cervical mucus for 48-72 hours following sexual intercourse; therefore, it isn’t necessary to plan your love making on a rigid schedule. Although having sexual intercourse near the time of ovulation is important, no single day is critical. So, do not be concerned if intercourse is not possible or practical on the day of ovulation.

(7) Can blood group “incompatibility ” between husband & wife cause infertility?
ANS-There is no relation between blood groups and fertility.

(8) How Much Does It Cost?

A: Baby Herbal Capsule is surprisingly inexpensive for all you get. You might expect this amazing product with all these herbs to cost Rs. 5300/- ($106USD) per 60 capsule. One Month Supply.

(9) What Type Of Guarantee Do I Get?

A: Your satisfaction is guaranteed or your money back. We built our business by offering excellent products to happy customers who order from us again and again — customers who feel good about referring their friends to us.

(10)- Is Baby Herbal Capsule effective for every one?
A- A product of Hashmi Ayurvedic Cures, this capsule has proved effective on all of age from 18 to 70 years. This capsule has proved to be a boon for all till date. Satisfaction Guarantee.

Free Shipping, anywhere in India. We strongly recommend you to order through VPP for confidential delivery.


Choose Your Package